Historien

Hvem er vi og hvor holder vi til

Auto-Car AS er autorisert merkeforhandler og merkeverksted for Mitsubishi, Renault, Dacia, Hongqi og KGM personbil- og nyttekjøretøy i østre del av Agder. I tillegg har vi karosseriverksted som blant annet er godkjent for oppretting av el- og hybrid biler og totalpartner for If. Auto-Car er blant de eldste Mitsubishi forhandlere i Norge og ble stiftet i 1976. Vi har vårt bilanlegg i Bryggeriveien 1 Stoa, Arendal. Karosseriverkstedet har adresse Industritoppen 2, på Stoa.

Vi har de nyeste bilmodellene utstilt i vår butikk, samt demobiler for prøvekjøring. Våre selgere er spesifikk trenet på våre merker og hjelper deg mer enn gjerne til å finne riktig bil for deg. Vi kan hjelpe deg gjennom hele kjøpsprosessen og kan ordne med gunstig lån/leasing og forsikring.

Vårt autoriserte merkeverksted for Mitsubishi, Renault, Dacia, Hongqi og KGM har dedikerte mekanikere utdannet hos våre importører. Vi tilbyr alt innen service og reparasjoner, EU-kontroll, dekkhotell, skade reparasjon og glasskader. Har du et problem med bilen din så kan vi hjelpe deg. For oss er det viktig å ha fokus på å yte den beste oppfølgingen og servicen til alle våre kunder. Du skal være fornøyd når du dra fra oss.

Velkommen til oss for en hyggelig bilprat!